Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Curs tehnician maseur
1500 lei
Brand
CURSURI ACREDITATE MMS-MECT
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cursuri de calificare recunoscute international, acreditate de MMS-MECT in Brasov prin Duotech School.

Cursul de tehnician maseur este structurat pe trei module:

1) masajul somatic- presupune o sfera larga de competente pentru desfasurarea activitatii precum : asigurarea conditiilor igienico-sanitare in cabinetul de masaj, autopregatirea in efectuarea masajelor, efectuarea activitatilor necesare pregatirii pacientilor si aplicarea masajului somatic.
2) masajul reflexogen sau reflexoterapia- are ca scop cunoasterea notiunilor de baza ale reflexologiei-stiinta care se ocupa cu studiul punctelor reflexe care se afla pe tot corpul.
3) masajul terapeutic- presupune un nivel de cunostinte mai vast, asimilate in principiu din primele doua module. In cadrul cursului se vor invata tehicile fundamentale si complementare de masaj terapeutic, aplicarea masajului terapeutic in anumite afectiuni, aplicarea drenajului limfatic.
La toate trei modulele, accentul se va pune pe pregatirea practica. Lectorii care predau cursul, pe langa experienta in domeniu, au calificarea si in domeniul medical. Dupa absolvirea Programului de Calificare in profesia Tehnician Maseur, va puteti angaja oriunde in tara sau in strainatate, pe baza Certificatului de Calificare.

Alte cursuri pe care le puteti urma in cadrul scolii:

-ospatar
-bucatar
-cosmetician
-manichiurist-pedichiurist
-coafor
-mecanic auto
-electrician intretinere si reparatii.

La cerere acreditam cursuri in orice meserie !

Contact: tel. 0268/413406;0746/899794

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura